Zdrowie i Kuchnia
nr 10 (76) PAŹDZIERNIK 2013
Magdalena Joanna Chudzicka
Dynia po brazylijsku
Artykuły z wydania bieżącego są dostępne tylko
w wersji drukowanej.
- Walcz z chorobą, a nie z kaszlem!
- Grzybki po mojemu
- Ciasto z kaszy jaglanej
- Placki z kaszy gryczanej na słodko
- Knedle z serem
- Pierogi z soczewicą
- Sernik z rosą
- Pączki i pączuszki
- Świąteczne śledzie z rodzynkami
- Dynia na ostro
- Karkówka pieczona w plastrach
- Ale pasztet!
- Król ogórek
- Pizzeria #zakonna
- Słodkie szaleństwo
- Ach, ta baba
- Bez plucia ośćmi
- Panforte
- Makowiec babci Basi
- Szopka z piernika
- Kluchy, kluski i kluseczki
- Leczo
- Razowiec na zakwasie
- Wakacje z lodami
- Placki na pizzę
- Co Jan Paweł II jadł w Armenii i Watykanie?
- Imbir
- Kulki z kurczaka
- Czekolada
- Zupa migdałowa
- Pomidorówka z Gabonu
- Co jadł Kolumb w Ameryce...
- Dynia po brazylijsku
- Wiosenne ukąszenia